İZMİR / TORBALI - Ayrancılar Atatürk İlkokulu

Ayrancılar Atatürk İlkokulu

İnönü Mahallesi 100 Sok.No39 Torbalı İZMİR 35870
Vizyon
Türk Milli eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip öncelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. Elele Gönül Gönüle, Mutlu Okul Hedefine…
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve millet sevgisi olan , insani, millî ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı okuyan, inceleyen, araştıran milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1976-1977 Öğretim Yılında 6 derslikli bir ortaokul olarak eğitime başlayan okulumuz, artan nüfus ve öğrenci nedeniyle, 1998 yılında 8 derslikli 2007 yılında ise 6 derslikli yeni binaların da eklenmesiyle , ilk ve ortaokul olarak eğitime devam etmiştir. 2017 eylül ayından itibaren müstakil ilkokul olarak faaliyetini sürdürmekte olan okulumuz, eskime ve yetersizlik nedenleriyle yıkılan eski binaların yerine yapılan 24 derslikli modern binasında, ekim 2023 yılından itibaren hizmet vermeye devam etmektedir.
DERS BAŞLAMA SAATİ:09:00 DERS BİTİŞ SAATİ:14:45
OTOBÜS(ESOHT),DONMUŞ
İnönü Mahallesi, 100 Sok.No:39 Torbalı-İZMİR, 35870
İZMİR İL MERKEZİNE UZAKLIK: 40 KM TORBALI İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 12 KM