İZMİR / TORBALI - Ayrancılar Atatürk İlkokulu

Nis

Okul müdürümüz Selim CAN, 2015 yılında Şırnak'ta şehit olan Abdulkadir PEKTAŞ'ın babası Celal PEKTAŞ'ı ziyaret etti.

Şehidimizin ruhu şad olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık

İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri

Okulumuzda 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri gerçekleştirildi

Nis

Geleceğin Denizcileri Projesi kapsamında İzmir Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı askeri personellermiz ile Aydın Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı askeri personellerimizi okulumuzda ağırladık.

Nis

Okulumuz bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

Ayrancılar Atatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Ege ÖZBAY uluslararası Matematik yarışmalarında dünya birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Online olarak gerçekleştirilen yarışmaların ilki 12 ocak 2022 tarihinde 8399 yarışmacı ile,  ikincisi ise  6 nisan 2022 tarihinde 8542 yarışmacı ile gerçekleştirilmiş, Ege ÖZBAY dünyanın her ülkesinden öğrencilerin katıldığı her iki yarışmada da birinciliği elde etmiştir.

Okul müdürü Selim CAN ,  Ege 'yi , öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederek ,  başarılarının devamını diledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık

Nis

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila IŞIKKYAYA ve Şube müdürü Nilüfer BUYRUK okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Okulumuz 1-D sınıfı Tarihi Değiştiren Kahramanlar eTwinning Projesi kapsamında Hasan Tahsin' i drama tekniğiyle canlandırarak hayatını öğrendiler.

Nis

Okulumuz 1-D sınıfı Tarihi Değiştiren Kahramanlar eTwinning Projesi kapsamında Şubat Ayı çalışmasında Özlem Türeci ve Uğur Şahin 'i pandemi sürecini canlandırarak tanıttı.

Nis

Okulumuz 1-D sınıfı Tarihi Değiştiren Kahramanlar eTwinning Projesi Ocak Ayı çalışması olarak öğrencilerimiz ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü tanıdı ve canlandırarak hayatını anlattılar.

Mrt

Milletimizin ortak sesi, ortak duygusu, yol haritası olan İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu vesileyle okulumuzda coşkulu bir program düzenledik. İstiklal Marşımızı ezberleyen öğrencilerimize hediye ve belgelerini takdim ettik.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI

YANLIŞ DERS ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARI